De Leuke Hondenschool

Advies en begeleiding op maat bij de opvoeding van je hond

Kerstgedachte 2020

Na een veelbewogen jaar, waarin veel mensen tegenslagen moeten verwerken, besef ik mij des te meer hoe blij ik ben dat ik, wat de hondenschool betreft, op een succesvol jaar mag terugkijken! Het was niet gemakkelijk om in deze Corona-tijd een hondenschool te starten, maar ik mag niet klagen (en dat doe ik dus ook niet).

 Ik wil alle (ex)cursisten enorm bedanken voor het vertrouwen wat jullie in mij hebben getoond en dat ik jullie heb mogen begeleiden met de (her)opvoeding van jullie hond.

 En dus nu even een winterstop die nu, vanwege de totale lockdown, veranderd is in een verplichte stop. Ik probeer deze nare periode toch een positief randje te geven. De (extra) tijd die ik heb gekregen stelt mij in de gelegenheid om niet alleen tevreden, maar ook kritisch achterom te kijken. Zijn er zaken die beter kunnen? Heb ik alle cursisten naar hun (en mijn) tevredenheid kunnen helpen? Is de lesstof duidelijk geweest voor alle cursisten? Moet ik zaken aanvullen of juist weglaten? Voldoet het cursusboek? Hoe verliep de communicatie tussen mij en cursist (zowel in de les, als telefonisch als via de mail)? Kortom, stof genoeg om over na te denken. Ik ga de komende tijd niet stilzitten, maar ga mij met veel enthousiasme richten op het komende jaar.

 Hopelijk mogen/kunnen we de gehoorzaamheidslessen in januari weer hervatten. Behendigheid wordt opgestart zodra de weersconditie dat toe laat. Opgeven voor één van de cursussen is nu al wel mogelijk! Voor de exacte data en tijden: hou de Facebook pagina en de website van de hondenschool in de gaten.

De komende weken blijf ik bereikbaar voor noodgevallen en ook voor niet dringende vragen kunnen jullie blijven mailen. Privélessen aan huis gaan gewoon door.
 

Rest mij nog, voor dit moment, iedereen een

voorspoedig & gezond 2021 toe te wensen.


Sandra Steen

"De Leuke Hondenschool"